CryoCool Therapy

 

 

 

 

     IJskoud de beste ?

 

 

CryoCool Therapy

 

Een fantastische no-needle mesotherapie (in dit geval elektroporatie) met als extra de cryo toevoeging.

 

Met elektroporatie kun je specifieke werkstoffen in de cel afleveren. Op dit apparaat kan de temperatuur afgesteld worden tot max 40 graden, waardoor de poriën open gaan staan en de huid de werkstoffen nog gemakkelijker opnemen.
Vervolgens wordt de temperatuur op nul graden gezet, waardoor de kracht en uithoudingsvermogen van de spier wordt vergroot. Tenslotte gaat de temperatuur naar min-10 graden om extra spierrelaxatie te krijgen.


Extra training
Doordat er met elektriciteit wordt gewerkt, is er bij no-needle (cryo-)mesotherapie dus altijd sprake van spiercontractie. Dus extra training voor de spier en verstrakking. Een goed alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels.

 

 

Faciliteren

Een faciliterende behandeling wil zeggen dat deze de huid in staat stelt zichzelf te repareren, omdat de huid wordt voorzien van de nodige bouwstoffen ('slimme'serums->zeer geconcentreerde werkstoffen).
De huid is doorgaans het laatste orgaan dat kan genieten van onze inname van bouwstoffen via voeding of suppletie. Bij no-needlie is het juist de huid die als eerste kan pakken wat het nodig heeft; én dat kun je goed zien!

 

 

 

 

 

 

 terug