CARBOXY (CO-2) THERAPIE

 

 

 

 

 

 

 

  

     "Energie-tekort, vale huid, donkere wallen?"

 

Ademhaling

Elke cel in ons lijf heeft energie nodig om zijn functie te kunnen uitvoeren. Om deze energie te kunnen maken, is er weer zuurstof nodig. CO-2 is het restproduct van zuurstof = kooldioxide. Als we CO-2 plaatselijk toevoegen dan gaan de rode bloedlichaampjes naar de betreffende plaatsen om zuurstof af te geven en de kooldioxide weer mee af te voeren. De kooldioxide verlaat ons lijf weer via het uitademen. De bomen ademen deze CO-2 in en maken er zuurstof van. Zo is het cirkeltje weer rond.

CO-2 maskers
Carboxy Therapie werd oorspronkelijk ingezet voor mensen met een slechte doorbloeding en daardoor een slechte wondgenezing. Deze gezondheidstherapie wordt al jaren ook voor huidetering gebruikt. In de salon gebruik ik Carboxy Therapie in de vorm van speciale CO-2 maskers. 
Als de huidcellen in de dieper gelegen lagen meer energie krijgen, kunnen ze beter hun functie uitoefenen. Ze zijn beter in staat om b.v. collageen, elastine en hyaluronzuur te maken. En dat hebben we nodig voor een mooie, stralende huid.

Effecten van gebruik CO-2-maskers kunnen o.a. zijn:

* mooie doorbloeding,

* liften van de hals,

* verminderen donkere kringen,

* slinken van vetwallen,

* verfijnen van poriën,

* bleken en tegengaan van pigmentvlekken (dus meer egale uitstraling),

* vervagen van littekens en striae,

* verminderen of helpen verdwijnen van lijntjes en rimpels

 

 

 

 

 

 


terug