SUDATONIC + INFRAROOD

 

 

 

 

       "Win while you lose"

 

Infrarood¹-deken
Ingesmeerd met speciaal ontwikkelde waxen, gaat de infrarooddeken (minimaal 45°) om je lichaam. Het massagematras waarop je ligt, staat op lymfedrainage. Lymfedrainage ondersteunt extra in het afvoeren van afvalstoffen. Dan is het grote genieten begonnen.

 

Wat gebeurt er?
40 Minuten genieten van ver-infrarood¹ golven die tot diep in je spieren voelbaar zijn. Je lichaam ontspant volledig, terwijl het zich ontzuurt en ontdoet van afvalstoffen. Het zweet wordt je lichaam 'uitgeduwd' en neemt de afvalstoffen mee. Je lichaam is onvoelbaar hard aan het werk en verbrandt de nodige calorieën.

 

Op je heupen of je buik?
Blijft je eten een beetje te veel op heupen of buik zitten? Waarschijnlijk is je lichaam enigszins 'verzuurd'. Door verzuring wordt meer insuline geproduceerd. De extra insuline moet eerst verbranden voor je lichaam aan vetverbranding toekomt. Het vet wordt dus opgeslagen. Het sudatonic+concept zorgt voor verwijdering van het toxische afval. Het lichaam kan weer aan normale vetverbranding toekomen. Verlaging van koolhydraat inname en het eten van meer groenten en fruit (basische voedingsstoffen) versnelt dit proces.

 

Resultaat
Het Sudatonic+concept geeft goed resultaat in kuurverband. Bij veel overgewicht heeft je lichaam meer sessies nodig om in de goede verbrandingsfase te komen. 'Gemiddeld' heb je mooie resultaten bij 10-12 sessies. De een zal wat minder, de ander wat meer nodig hebben.
Natuurlijk extra resultaat in combinatie met extra (kracht)sporten en gezond eten.

 

Sudatonic+behandelsysteem
• verhoogt je stofwisseling
• maakt een 'maatje' kleiner
• geeft gewichtsverlies
• verbetertzichtbaar je huid
• vermindert cellulite
• voert toxische stoffen af
• verhoogt welzijnsgevoel
én geeft 40 minuten ontspanning!

 

¹)FIR(ver)-Infrarood is een vorm van warmte die je onder andere voelt als je in de zon staat. 80% van het zonlicht bestaat uit infrarood licht. Infrarood is dus een volkomen natuurlijk fenomeen. Het wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen en is belangrijk bij alle onderdelen van menselijke groei en ontwikkeling.
 

 

terug